Merabalar Daha Önce Hic Database Yapmamistim Evet Kodlamasida Ama 1 Günümü Vererek 1351 Database Yapmak İstedim Buarada Evet Kodlama Asm Patch leme Db Editleme Client Editleme Gibi Şeyler Yapdim Ve Bunların Hepsini Pvp-Kentindeki Konulara bakarak Ogrendim Evetleri Client Editleme Db Paylaşan Arkadaşlara Teşekurler insi nin Paylaştığı Db den editledim Ve ilk Yaptığım Databaseyi Paylaşmak istedim Özelliklerine Geçmek istiyorum
Trade Düpesi Fix
83 Lvl : Ebenzer Ve Exe İçinde Var
İtemler Üstünüzde Başlarsınız
Zoneler : Krovaz ,Chaos, Bdw , 46 Quest, 64 Quest,Ft,Biftros, Roranrkland Base ,Andream ,Knight Chaste, Felankor Lair, Nerderisland(GemiSavasi) bi iki şeydaha vardi Aklima Gelmiyo
Zonelerin Hepsi İtem Kontrolu İle Gidilir
Ronarklan Ve Anream Smd Sini Kulanırsanız Npc Den Işınlar Fakat Güvenlik Programı Yazılmadığından O Zoneleri Kulanmayın Derim
Zonelerde Npler Sorunsuz Gider GElir ...
Ft Zonesindeki Yaratıklar Ekli Bir Sonraki Yere Gide Bilmek İçin Npcler Vardır KopruSistemi Olmadığından Ve Bunlara Ben item Kontrol Ekledim Next Amblemi Getirerek Bir Sonraki Yere Partice Işınlanırsınız Sonraki Yerden Işınlanmak isterseniz Next 2 itemi ister Sonrakiinden Next 3 İster Tblelerde Zaten Yazılıdır
Krovaz Görevi Moradonda Orjinal Yerinde Eklidir Krovaz silahlarını Ve Elbiselerini Almak İsterseniz Gorevcinin istedigi itemleri Getirmeniz Gerek mekte
Chaos A Gitmek İsteyen Chaos Amblem Getirmeli 46 Questine Gitmek isteyen Amblemini Getirmeli Vs bole Gidiyor Zoneler
Koreko Japko Usko Rebirh itemler eklidir
Not: Mirza01 in paylaştıgı Client Tam Uyumludur Databaseye Güncelleme Yi Ben verdim Onu içine Atarak SorunsuzKullana bilirsiniz Şuan Format Attıgımdan Dolayı resim Koyamadım Yakında tekrar Kurarsam Resimleri Eklerim
Valkry Çeşitleriin Nerdeyse Hepsi Var Bonusları Nı beyn ayarladım..
Dedigim Gibi Tamamen Paylaşılan Ları Bir Araya Getirerek Db Hazırladım
Ahmet Mehmet Diye isim Vermiyorum Hepsine Teşekürler Paylaşımları İçin Aklımada Gelimıyo zatenNickleri
Paylaşılmayanlarıda ben Ekledim
Yazım Hatası Varsada Özür BirazAcele Oldu
Dosyanın içindekiler : Database Data Ebenezer Knightexe Maplar
Trade Düpesi Fix
83 Lvl : Ebenzer Ve Exe İçinde Var
İtemler Üstünüzde Başlarsınız
Zoneler : Krovaz ,Chaos, Bdw , 46 Quest, 64 Quest,Ft,Biftros, Roranrkland Base ,Andream ,Knight Chaste, Felankor Lair, Nerderisland(GemiSavasi) bi iki şeydaha vardi Aklima Gelmiyo
Zonelerin Hepsi İtem Kontrolu İle Gidilir
Ronarklan Ve Anream Smd Sini Kulanırsanız Npc Den Işınlar Fakat Güvenlik Programı Yazılmadığından O Zoneleri Kulanmayın Derim
Zonelerde Npler Sorunsuz Gider GElir ...
Ft Zonesindeki Yaratıklar Ekli Bir Sonraki Yere Gide Bilmek İçin Npcler Vardır KopruSistemi Olmadığından Ve Bunlara Ben item Kontrol Ekledim Next Amblemi Getirerek Bir Sonraki Yere Partice Işınlanırsınız Sonraki Yerden Işınlanmak isterseniz Next 2 itemi ister Sonrakiinden Next 3 İster Tblelerde Zaten Yazılıdır
Krovaz Görevi Moradonda Orjinal Yerinde Eklidir Krovaz silahlarını Ve Elbiselerini Almak İsterseniz Gorevcinin istedigi itemleri Getirmeniz Gerek mekte
Chaos A Gitmek İsteyen Chaos Amblem Getirmeli 46 Questine Gitmek isteyen Amblemini Getirmeli Vs bole Gidiyor Zoneler
Koreko Japko Usko Rebirh itemler eklidir
Not: Mirza01 in paylaştıgı Client Tam Uyumludur Databaseye Güncelleme Yi Ben verdim Onu içine Atarak SorunsuzKullana bilirsiniz Şuan Format Attıgımdan Dolayı resim Koyamadım Yakında tekrar Kurarsam Resimleri Eklerim
Valkry Çeşitleriin Nerdeyse Hepsi Var Bonusları Nı beyn ayarladım..
Dedigim Gibi Tamamen Paylaşılan Ları Bir Araya Getirerek Db Hazırladım
Ahmet Mehmet Diye isim Vermiyorum Hepsine Teşekürler Paylaşımları İçin Aklımada Gelimıyo zatenNickleri
Paylaşılmayanlarıda ben Ekledim
Yazım Hatası Varsada Özür BirazAcele Oldu
Dosyanın içindekiler : Database Data Ebenezer Knightexe Maplar